TA ČUDNA REČ #25 - z gostom URBANOM KAVKA

TA ČUDNA REČ #25 - z gostom URBANOM KAVKA 2021-07-08T07:59:14+02:00
Mladinski center Kotlovnica, Fužine 10, Kamnik
TA ČUDNA REČ #25 - z gostom URBANOM KAVKA
14. 5. 2021
20:00 – 20:45
MC Kotlovnica
Fužine 10, Kamnik
Kamnik 1241
Facebook →
Pod okriljem Mladinskega Centra Kotlovnica bo prihajajoči petek, 14. 5., ob 20:00 uri, na ogled petindvajseta edicija oddaje "TA ČUDNA REČ".

Veseli smo, da se nam bo tokrat v oddaji pridružil in svoja razmišljanja o zanimivih vsebinah predstavil Urban Kavka.

Urban je študent drugega letnika magisterija Trajnostnega grajenega okolja, ki se je v gradbene vode podal izhajajoč iz želje po delu z rokami in po vzpostavljanju okolja, v katerem bi ne želel zgolj živeti, temveč tudi celovitejše in kvalitetnejše (so)bivati. Oblikovanje tovrstnih okolij doživlja kot obliko umetnosti – nekaj, kar se bomo v oddaji potrudili, da predstavimo tako v besedi kot tudi v sliki.

V oddaji in pogovoru z Urbanom, ki je pod okriljem Kotlovnice aktiven širom celotnega spektra naših trajnostno usmerjenih angažmajev (izmenjevalnice oblačil, čistilne akcije, idr.), se bomo dotaknili tako konkretnih modernih konceptov bivanjskih rešitev, kot tudi potenciala, ki ga le-ti ponujajo za kar izrazito transformacijo doživljanja med-sosedskih odnosov in posledično seveda tudi same doživljajske izkušnje (so)bivanja v družbi.

Glede na to, da kreativni domet in širina našega gosta doslej našteto tudi še presega, se v oddaji morda lahko nadejamo videti tudi kakšno njegovo stvaritev iz lesa, govori pa se, da naj bi slišati tudi kakšno njegovo novejšo pesnitev…

…lepo vabljeni torej k spremljanju in ogledu naše oddaje...v petek…ob 20:00!