TA ČUDNA REČ #23 - z gostom ROKOM NOVAKOM

TA ČUDNA REČ #23 - z gostom ROKOM NOVAKOM 2021-07-08T07:59:14+02:00
Mladinski center Kotlovnica, Fužine 10, Kamnik
TA ČUDNA REČ #23 - z gostom ROKOM NOVAKOM
30. 4. 2021
19:00 – 19:45
MC Kotlovnica
Fužine 10, Kamnik
Kamnik 1241
Facebook →
Pod okriljem Mladinskega Centra Kotlovnica bo prihajajoči petek, 30. 4., ob 19:00 uri (da nam/vam kresovanje ne uide), na ogled triindvajseta edicija oddaje "TA ČUDNA REČ".

Rok Novak je doktorand ekotehnologije in raziskovalec na Inštitutu Jožefa Štefana, predsednik Mladinskega sveta Kamnik, že od mladih let aktiven v družbeno-političnih vodah, član Ekologov brez meja, so-razvijalec idej pri pripravi Strategije razvoja na področju mladih v občini Kamnik, …

Na kratko nam bo predstavil delovanje Mladinskega sveta Kamnik in spregovoril o namenih, vizijah in mestu, ki ga Mladinski sveti zasedajo tako v kontekstu lokalnih kot tudi nacionalne skupnosti. Skupaj z njim bomo spregovorili o družbeno-politični vlogi mladih v današnjem času ter o ovirah in izzivih na poti spodbujanja aktivnega in odgovornega državljanstva med mladimi.

Ta Čudna Reč nikakor ne bi upravičevala svojega imena, v kolikor se v oddaji ne bi posvetili tudi »vizionarsko-utopičnemu« skupnemu premišljevanju o možnostih razvoja družbe, v kateri bi z nastopom polnoletnosti prav vsaka mlada osebi v sebi nosila tako čut kot tudi iskreno željo lastne aktivacije v smeri dobrodejnih družbeno-tvornih dejanj in prispevkov.

Lepo vabljeni k spremljanju in ogledu naše oddaje...ob 19:00!