TA ČUDNA REČ #19 - z gostom JANOM ŠUŠTARJEM

TA ČUDNA REČ #19 - z gostom JANOM ŠUŠTARJEM 2021-03-29T18:08:00+02:00
Mladinski center Kotlovnica, Fužine 10, Kamnik
TA ČUDNA REČ #19 - z gostom JANOM ŠUŠTARJEM
2. 4. 2021
20:00 – 20:45
MC Kotlovnica
Fužine 10, Kamnik
Kamnik 1241
Facebook →

Pod okriljem Mladinskega Centra Kotlovnica bo prihajajoči petek, 2. 4. (POZOR!) ob 20:00 uri, na ogled devetnajsta edicija oddaje "TA ČUDNA REČ".

Veseli nas, da bomo v tokratni oddaji gostili Jana Šuštarja.

Jan Šuštar je strokovnjak na področju videoprodukcije, večkratni mentor mednarodnih prostovoljcev Kotlovnice Kamnik iz področja priprave in oblikovanja video vsebin, večletni prostovoljec na KAMFESTU, ima pa tudi izkušnje udeležbe na številnih mednarodnih mladinskih izmenjavah in usposabljanjih, pri čemer je nastopal tudi v vlogi vodje mladih.

Z njim bomo spregovorili o njegovih korakih vstopa in postopne uveljavitve (ter samozaposlitve) na strokovno področju videoprodukcije, o večletnem sodelovanju in delovanju pod okriljem MC Kotlovnice ter o raznolikih in zanimivih izkušnjah udeležbe krajših mednarodnih aktivnosti programa Erasmus+.

Zaupal nam bo, kako je udeležba na kratkotrajnih mednarodnih izmenjavah nekaj povsem drugega kot turistično oziroma ležerno dopustovanje v drugih članicah EU in kako tovrstne izkušnje poleg čudovite razširitve osebnega kroga mednarodnih poznanstev mlade opremljajo tudi s širokim spektrom raznovrstnih kompetenc in dragocenih življenjskih izkušenj.

Lepo vabljeni k spremljanju in ogledu oddaje, tokrat ob rahlo kasnejši uri!