Izmenjevalnica oblačil #8 in Živa knjižnica

Izmenjevalnica oblačil #8 in Živa knjižnica 2019-02-05T00:00:00+02:00
Mladinski center Kotlovnica, Fužine 10, Kamnik
Izmenjevalnica oblačil #8 in Živa knjižnica
23. 11. 2019
10:00 – 12:00
MC Kotlovnica
Fužine 10, Kamnik
Kamnik 1241
Vstop prost.
Facebook →

Čas je za NOVEMBRSKO izmenjevalnico oblačil, ki se ji bo tokrat pridružila še Živa knjižnica!Ste že bili na izmenjevalnici oblačil? Imate doma kakšna oblačila, ki jih ne uporabljate več, in ne veste, kaj bi z njimi? Naložite jih v torbo in jih v soboto, 23. novembra 2019, med 10. in 12. uro v Kotlovnici izmenjajte za druga.

Tudi v letošnji sezoni smo se povezali z društvom Makadam Kamnik, da izvedemo dogodek – izmenjevalnico oblačil – na kateri bomo »pozabljenim« dali možnost, da zaživijo na novo z novimi lastniki.

Izmenjevalnica deluje po različnih principih: »prinesi oblačila–odnesi oblačila« ali »samo prinesi oblačila« ali »samo odnesi oblačila«.

 

Živa knjižnica je kot vsaka druga knjižnica, le da so v njej knjige ljudje. Vsak s svojo zgodbo, doživetji, izkušnjami. Izbereš si lahko svojo knjigo, le eno, ali prebereš prav vse. Pogovori se, vprašaj, prisluhni, povej, kaj te zanima. Živa knjižnica je posebna zato, ker so knjige skozi pogovor z bralci delijo svoje življenjske zgodbe ter izpodbijajo stereotipe, predsodke.


---

Have you ever been to a clothing exchange? Are there some clothes that you are not using anymore and you don’t know what to do with them? Bring them to Kotlovnica where you can exchange them for other clothes.

We have connected with društvo Makadam Kamnik to organize this exchange in order to give old clothes a second life.

The idea of this event is that you bring your clean clothes that you don’t use, and you will be able to take others that the rest of the people will bring. Or you can just take some without bringing any. We will also accept ripped ones and try to reuse them.

So if you are interested in exchanging your clothes with other people, we will see you in Kotlovnica on the 23 November 2019 from 10.00 to 12.00.