Mladinski center Kotlovnica Kamnik

Kjer se žge!

maj 2018
PO TO SR ČE PE SO NE
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Izbor za Kamfest 2012 Mladinski center Kotlovnica Kamnik +386 41 360 399 +386 1 839 76 06 Fužine 10 Kamnik 1241

Izbor za Kamfest 2012

Izbor za Kamfest 2012

Nastopi glasbenih skupin in ustvarjalcev, ki se potegujejo za nastop na festivalu Kamfest 2012!

Na izboru za Kamfest 2012 bodo v soboto, 5.5., nastopili (po abecednem redu):

Antioksidanti

Antioksidanti se imenuje mlad rock band iz Ajdovščine, ki je nastal iz želje po druženju in preigravanju dobre glasbe. Čeprav zasedba obstaja šele tri leta, je za njimi preko štirideset koncertov, nastopali pa so tudi odmevnih glasbenih prireditvah, med njimi na GoraRocka, zaključku majskih iger v Ljubljani, Božičnem rock koncertu v Postojni in na domači Vipavski trgatvi.

Antioksidanti band


Hulahoop
www.myspace.com/hulahoopband

Energično ter malo nenavadno skupino Hulahoop sestavljamo Eva na vokalu, Monika na klaviaturah, Marko na baskitari in Anže za bobni. Svojega stila ne želimo preveč definirati, lahko pa rečemo, da gre za mešanico bluesa, funka, rock ‘n’ rolla s ščepcem popa, soula in jazza. Vsak od nas posluša drugačno zvrst glasbe, kar se močno izraža v našem glasbenem eksperimentiranju. Svojim poslušalcem in oboževalcem želimo pokazati, da v svojem ustvarjanju neizmerno uživamo, to pa nemalokrat privede do nepredvidljivih rezutatov.

Hulahoop band


RondNoir

Sodelujemo še ne prav dolgo, od oktobra 2011, vendar pa smo v tem času že kar nekaj dosegli, saj naš repertuar obsega 10 avtorskih pesmi (+ 3 so še v pripravi). Pesmi so v večini v francoščini (z izjemo dveh), saj se nam zdi francoščina zelo melodičen jezik in ustreza inštrumentalni podlagi, poleg tega pa nas to razlikuje od ostalih bendov.

RondNoir band

Dirtswitch
http://www.dirtswitch.com

Začetki skupine Dirtswitch segajo v mrzlo zimo leta 2009, ko fantje sploh še niso slutili, da se jim približuje najbolj divja vožnja njihovega življenja. Veliki val. Po rojstvu komada 'Restraints' so štirje ustanovni člani odkrili prisotnost naelektrene energije, ki jih je povezala v njihovi strasti do glasbe in ustvarjanju koncertnega spektakla za vse tiste, ki so pripravljeni sprostiti svoja čustva. Dirtswitch so novinci na glasbeni sceni, Rok, Luka, Uroš in Jani pa so svojo glasbeno osebnost kovali več let po drugih slovenskih skupinah.Dirtswitch svoje vplive črpajo iz grunge in post-grunge obdobij preteklih dveh desetletij, kot so Alter Bridge, Soundgarden, King's X in Shinedown, njihov značilni zvok pa sestavljajo težke, nizko uglašene kitare, prepletene z močnimi in spevnimi vokalnimi linijami. Prvenec 'Phoenix Down' se dotika tematike vzponov in ponovnih padcev, 12 skladb na plošči pa se preliva iz visoko-oktanskih žganic »Restraints« in »Too much« v očarljive bledeče akorde zaključne skladbe »Today«. Dirtswitch so svojo glasbo uspešno predstavili publiki tako v Sloveniji kot v tujini, pojavili pa so se tudi na večjih slovenskih in avstrijskih festivalih, kot so Majske igre, Schengenfest in dunajski Maifest. Trenutno pripravljajo turnejo po Sloveniji in Avstriji, na kateri bodo promovirali svoj prvenec.
Uroš Planinc Group
www.urosplanincgroup.si

Instrumentalna rock skupina Uroš Planinc Group je nastala leta 2006 v Celju. Sestavljajo jo Uroš Planinc – kitara, Blaž Bizjak – bas, Jalen Plut – klaviature in Črt Krevh – bobni. Skupaj so ustvarili edinstven brezčasen zvok, ki ga z lahkoto prepoznamo kot Uroš Planinc Group. V sorazmerno kratki, a bogati glasbeni karieri, so na podlagi brezkompromisnih z energijo nabitih koncertov po Sloveniji in v tujini zgradili bazo zvestih poslušalcev in dokazali, da se lahko merijo z izvajalci tega žanra tudi v evropskem merilu. V zadnjih letih, ko je glasba postala malce zaspana in brez idej, so Uroš Planinc Group edinstven pojav na rockerski sceni, ki se ga vsekakor splača pogledati tudi v živo

Uroš Planinc Group

 
Vstopnine ni!Vstopnina / kotizacija: brezplačno

 

+386 41 360 399 +386 1 839 76 06 Mladinski center Kotlovnica Kamnik, Fužine 10, 1241 Kamnik.
Pofočkaj se na Fejsbuku:

Izbor za Kamfest 2012

Sporoči še prijateljem: